Alle uitvaartlocaties expand_more
Alle dienstverlening expand_more

Het gemak van Funerama

Online oriënteren

Online oriënteren

Boek eenvoudig online een uitvaartlocatie. Ontdek het gemak en de snelheid van boekingssysteem Funerama. Maak kosteloos een account aan en bekijk online de diverse afscheidslocaties, begraafplaatsen en crematoria in Nederland. Bekijk de locatie en de realtime beschikbaarheid.

Bewust kiezen

Bewust kiezen

Laat nabestaanden de verschillende afscheidslocaties, begraafplaatsen en crematoria zien via de website. Zo kunnen kunt u samen kiezen welke uitvaartlocatie het beste aansluit op de wensen van de familie. Uiteraard voldoen alle locaties aan onze kwaliteitsnormen.

Direct boeken

Direct boeken

Online bestaan er geen sluitingstijden. Reserveer uitvaartlocaties gemakkelijk op elk moment van de dag vanaf uw mobiele telefoon, laptop of tablet. Boek de afscheidslocatie met een druk op de knop en ontvang direct bevestiging van uw leverancier.

equiexcellency

tablet

Funerama innoveert de uitvaartbranche

Een neutrale partner

Hotels boeken we al tijden via het internet, dus waarom geen uitvaartlocaties? Het geavanceerde boekingssysteem van Funerama is een pasklaar antwoord op een vraag die wij al jaren horen in de markt. Funerama is een neutraal initiatief en verbindt uitvaartondernemer en leverancier.

In 3 stappen een uitvaartlocatie boeken

Uitvaartondernemers maken bij Funerama binnen vijf minuten een account aan. Uw KvK-gegevens dienen hierbij ter verificatie. Met het bedrijfsprofiel boekt u in slechts drie stappen een uitvaartlocatie.

Bekijk de beschikbare locaties

Op de locatiekaart ontdekt u welke afscheidslocaties uw regio te bieden heeft.

Bekijk de beschikbare locaties

In de realtime agenda ziet u direct of de uitvaartlocatie beschikbaar is op de gewenste datum en tijd.

Bekijk de beschikbare locaties

Met een druk op de knop boekt u de afscheidslocatie. U ontvangt direct een boekingsbevestiging.