Glam Chat Studio Slatina face parte din brand-ul GlamChatStudio, un studio cu renume și o reputație impecabilă în domeniul Videochat. Păstrăm în detaliu toate facilitățile și condițiile excepționale cu care am reușit să încheiem parteneriate cu toate companiile de adult streaming din domeniu. Dintre parteneri amintim LiveJasmin, Imlive, CamContacts, Streamate, site-uri cu care avem o reală și strânsă colaborare și în unele cazuri chiar exclusivitate pe categoria pe care lucrăm. Studioul nostru NU activează în categoria obișnuită ”Girls”, nuditatea fiind mult limitată precum și expunerea, în categoria în care activăm de foarte mulți ani modelele joacă un rol bine stabilit încă de la începutul colaborării nefiind nevoite să-și expună propria sexualitate, ci mai mult talentul de a juca un rol, exact ca într-o piesă de teatru. În studioul nostru, toate modelele beneficiază de training intensiv și susținut pe toată perioadă colaborării precum și din partea site-urilor partnere care ne vizitează constant ținând ședințe de training chiar la sediul studioului nostru. Studioul nostru a susținut diverse seminarii de training atât la nivel național (AWSummit) cât și la nivel internațional (European Summit).

Fiind la început de drum, vrem să te ajutăm să excelezi, îți punem la dispoziție gratuit din partea studioului absolut tot ce este necesar ca tu să ai succes: articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, make-up, precum și toată experiența noastră în industrie. Nu îți vom cere decât seriozitate, determinare și scopuri bine definite. Succesul înseamnă multă muncă și îți promitem că vom fi alături de tine și te vom sprijini cu tot ce ai nevoie ca să reușești, trebuie doar să vrei! Avem grijă ca imaginea modelelor noastre să fie impecabilă colaborând cu cel mai bun studio foto/video din industria videochat GlamourFoto.ro Te vom ajuta să înțelegi mai bine cât câștigă modelele care colaborează cu noi, pentru mai multe detalii vizitați secțiunea legalitate. Glam Chat Studio este un studio de lux, situat într-o vilă spațioasă, recent construită, chiar în centrul orașului, în spatele cafenelei ”La Strada”. Oferim intimitate prin camerele personalizate, decouri unice, mobilier de lux, aparatură de ultima generație, toate astea pentru ca tu să te simți la fel ca în propria locuință.

 Glam Chat Studio este un studio care pune accent pe calitate, site-urile cu care colaborăm ne-au oferit contracte de exclusivitate pe categoria în care activăm, suntem un studio foarte apreciat la nivel național și internațional, cu numeroase premii câștigate precum și nominalizări la cele mai importante gale ale industriei videochat precum Live Cam Awards și AVN Awards Las Vegas. Modelele noastre sunt prezente constant în topul încasărilor pe toate site-urile de videochat.    Modelele care colaborează cu noi câștiga între 5.000 Ron și 20.000 Ron lunar și îți putem arăta oricând aceste sume direct în statele de plată. Chiar dacă nu ne vei alege pe noi, te sfătuim să alegi un studio profesional, unde ai șansa de a face bani și de ce nu, a avansa în această industrie, pe viitor poți să devii trainer sau chiar manager de studio, dacă ai aptitudinile necesare, ești seriosa și vrei un job bine plătit.

AVANTAJE

Contract individual de muncă pe o durată nedeterminată, fără clauze ascunse. (Renunți când vrei)
Camere individuale spațioase cu balcon propriu, mobilier de lux.
Aparatură de ultima generație și suport tehnic 24/7.
Training personalizat, cursuri de limba engleză săptămânale la sediu, pe toată durată colaborării.
Open bar gratuit, apa minerală și plată, sucuri diverse sortimente, ceai și cafea.
Abonament gratuit săptămânal la cel mai bun salon de înfrumusețare din oraș Medeea Studio (coafat, vopsit, tuns, manichiură, pedichiură)
Abonament gratuit solar. (pentru cine dorește)
Abonament gratuit la cel mai bun salon de remodelare corporală din oraș – Salon Silhouette Slatina.
Reduceri substanțiale de preț pentru doritoarele de operații estetice (implant mamar, remodelare, botox, acid hialuronic, liposucție)
Promovare asigurată de cei mai buni webmasteri din domeniu videochat.