Home2018-09-18T13:25:32+00:00

.

Grootste indoor trainingscomplex van Limburg!

VCL Veiligheidsacademie is onderdeel van Veiligheidscentrum Limburg B.V.

Wij staan voor u klaar

Ben je jezelf aan het oriënteren op een baan in de veiligheidssector? Dan ben je bij de VCL Veiligheidsacademie op het goede adres voor je opleiding!

De VCL Veiligheidsacademie legt de focus op kwalitatief goed onderwijs voor personeel binnen de veiligheidssector. Dit houdt onder andere in…

  • OCW erkende MBO-opleider;

  • SVPB erkende certificaten;

  • SVPB erkende examenlocatie voor de beveiliger en ExTH examenlocatie voor de BOA. Examen op je eigen opleidingslocatie;

  • Gerenommeerd lesmateriaal  SPV voor BOA en ExPlain voor Beveiliger;

  • Mogelijkheid zowel voor BBL als 3e leerweg tot extra ondersteuningslessen en/of begeleiding;

  • Jaarlijkse een training RTGB (Regeling Toetsing Geweldsbeheersing ) voor BOA met examen op je opleidingslocatie;

Kwalitatief goed onderwijs begint bij kundige, betrokken docenten. Ons team is gemotiveerd, ervaren, goed geschoold en kent iedere deelnemer/student. Het zijn gedreven docenten die met veel passie en plezier de cursisten/studenten opleiden. Aan de hand van jaarlijks vooraf opgestelde lesplannen en scenario’s verzorgen zij de perfecte les.

Natuurlijk wordt zoveel als mogelijk rekening gehouden met de wensen van de opdrachtgever om maatwerk te kunnen leveren.

Veiligheidsacademie

BOA Basisbekwaamheid

Deze BOA opleiding is bestemd voor deelnemers die aan de slag willen als handhaver openbare ruimte en aangesteld willen worden als Buitengewoon Opsporingsambtenaar(BOA) domein 1

Lees Meer
buckjumper

MBO Beveiliger

De MBO opleiding Beveiliger van de VCL Veiligheidsacademie leidt op tot het behalen van het diploma MBO Beveiliger en het branche-diploma van de SVPB.

281-485-9916

Training RTGB

Als je werkzaam bent als buitengewoon opsporingsambtenaar (BOA) met politiebevoegdheden, inclusief geweldsbevoegdheid, dan ben je verplicht om jaarlijks een training in het kader van de RTGB te volgen.

3609619496

Meer informatie?

Vul uw naam & telefoonnummer in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!